dijous, 28 de novembre del 2013

Vertebrats i invertebrats de la mar

Avui amb anat a s'aula d'infurmatica a fer una feineta de medi. Primer mus am posat per parellas devant un ordenador. I despres amb sarcat una foto d'un animal de la mar per internet. Lam posada a una pagina i am posat informasio de cada animal. Per atsemple am trubat cavallets de la mar, meduses, estrelles de la mar, peixus pallasu, pops, calamars i peixus manta.

Jaume i Zaira


Sora des conte

A ca nostre mus enduim una maleta amb un llibre dins. Aquet llibre len de llegir a nes papa o mama. Tambe em de explica el conte.  E escole lem de llegir i esplicar una altre vegade. I cuan em fet tot aso feim una feineta com per esemple escriura el titul del llibre, tenim que pusar es nom de qui ua duit, i lla uns cuadres i els tenim que pintar de culos. Culors vert, tronge i vermell  mus serveix per sebre com u amb fet de be. Final ment em de fe un dibuix des llibre que am lletgit i explicat.

Alexis i Paula

dijous, 7 de novembre del 2013

Bunyolada

Dijous pesat vam fe se bunyolade a s'escole. Vam fe tres grups per fe es bunyols. Un dia abans els de prime van enar a comprar als ingredients: petates, oli, ous, ferine, sucre i llevat. Per fe se paste prime vam exefa se petate bullide. Despres vam pusa un poc de sucre demunt de se petate. Llevors vam pusari els ous i ben mesclat. I vam pusari se ferine i u vam ben remenar. Finalment i vam pusa es llevat perce se paste sigi blenete. Vam dixa que se paste tuves una bone estone. Al cap de une estone vam ena a veure es bunyols com els a fregien. I despres vam surti en es pati a menga bunyols que van se molt bons,mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

Nil i Diego